2016. november 19., szombat

Pornót forgatnak minden új Metallica dalhoz


Nyolc évnyi várakozás után jelent meg végre a Metallica új lemeze, a "Hardwired... To Self-Destruct". Az album minden egyes dalához készült videóklip, azonban pornófilmeket is forgatna hozzájuk a zenekar, tudtuk meg egy koviubitól.

2016. november 11., péntek

Bruce Dickinsonnal akarták eladni a Pilóta kekszet


Perrel fenyegeti Bruce Dickinson a Győri Keksz Kft-t, mivel a legutóbbi hazai koncertjük előtt, egy vegyesboltban azzal szembesült, hogy az ő arcképével forgalmazzák a Pilóta kekszet, tudta meg lapunk a bolt egyik alkalmazottjától.

2016. november 10., csütörtök

Mangalicát dolgozott fel a Tankcsapda


Hamarosan megjelenik a Tankcsapda dupla feldolgozásalbuma, melynek gyűjtői kiadásában extraként egy disznóvágásról készült film lesz, melyen a zenekar tagjai dolgoznak fel egy másfél mázsás mangalica disznót, tudta meg lapunk egy jóképű szalonnától.

2016. november 8., kedd

Az EZO TV jósai sem tudják, hogy mikor jön ki az új Tool


Szerkesztőségünk többször is megkereste a jóslással, valamint egyéb spirituális természetű dolgokkal foglalkozó Ezo TV-t, és mindannyiszor azt kérdeztük, hogy mikorra várható az új Tool lemez. Sajnos nem jutottunk előrébb.

2016. november 3., csütörtök

Részeg black metálosok dugtak pandát


Az esti koncertről hazafelé menet erőszakolták meg ismeretlen tettesek a norvégiai Kristiansand állatkertjének pandáját, tudtuk meg egy norvég mintás pulóvertől.

2016. november 2., szerda

Ossiant sugározna az űrbe a SETI


A lehetséges földönkívüli életet kutató SETI intézet szeretné galaxis-szerte elterjeszteni hazánk legprominensebb bandájának zenéjét, tudtuk meg egy csapat alientől.