2016. július 21., csütörtök

Kínából importál cover zenekarokat az állam


A hazai könnyűzenei életet, valamint a nagy nyugati headlinerek égető hiányát orvosolná a magyar és a kínai kormány közt köttetett megállapodás, melynek keretén belül cover zenekarokat importálna hazánk, tudtuk meg egy kínai cipőárústól.

2016. július 19., kedd

Ipari alpinista cég ajánlott munkát a Letlive frontemberének



Lapunk információi szerint Jason Aalon Butler, a jól ismert Letlive zenekar frontembere elhagyhatja a rockszakmát, mert zsíros fizetéssel kecsegtető állást ajánlott neki a Spiderman Ltd. A cég a Samsung alvállalkozójaként olyan projektekben is részt vett, mint a Dubai-i Burzs Khalifa építése, amelynek a tisztításában és karbantartásában számítanának az örökmozgó énekesre.

2016. július 16., szombat

Ritka Pokémon miatt maradt el a Megadeth rockmaratonos fellépése


Tegnap este elmaradt a Rockmaraton fesztivál egyik fő headlinerének, a Megadethnek a koncertje, miután kórházba szállítása közben a szerencsétlenül lépett Dave Ellefson basszusgitáros ritka Pokémont talált mentőzés közben Dunaújvárosban.

2016. július 15., péntek

Ossian feldolgozáslemezzel készül az Ossian


A zenekar legsikeresebb dalait dolgozza fel várhatóan az Ossian soron következő nagylemeze, tudta meg lapunk a szerkesztőségi fénymásolótól.

2016. július 7., csütörtök

Tévedésből Devin Townsendet rabolták el Pataky helyett az ufók


Sajnálatos félreértés miatt maradt el a híres kanadai zenész legutóbbi koncertje, mivel Pataky Attila helyett őt rabolták el az idegenek, tudta meg lapunk Picard kapitánytól.