2016. május 16., hétfő

Vasbót cikk miatt csaptak össze azeriek és örmények Karabahban


A 90-es években lezajlott karabahi háború óta a legsúlyosabb konfliktus robbant ki az örmények lakta, de facto független Hegyi-Karabah és Azerbajdzsán közt, miután összevesztek azon, hogy valóban Pataky Attila fog-e énekelni az AC/DC-ben, ahogyan azt korábban megírtuk.

2016. május 12., csütörtök

Marilyn Mansonról nevezik el a csont nélküli oldalast


Egy metálrajongó hentes állt elő az ötlettel, hogy a címben említett húsárút a népszerű énekesről nevezzék el, ahogyan például nemrégiben Lemmyre keresztelték át a whiskey-kólát.

2016. május 11., szerda

Axl Rose lehet az USA elnöke!


"Axl Rose lehet az Amerikai Egyesült Államok elnöke", jelentette egy ki egy neves közvéleménykutató cég képviselője, az egyre szorosabb elnökválasztási kampány közepén.

2016. május 10., kedd

Zámbó Krisztián feldolgozná bosszúból a Hajdútáncot


Igencsak megosztotta a közönséget a Dalriada Zámbó Jimmy feldolgozása, az elhunyt énekes legkisebb fiát, Krisztiánt pedig kimondottan felzaklatta, ami miatt most bosszút forral.

2016. május 9., hétfő

Zimány Linda szívesen összejönne Ozzy Osbourne-nal


Épp csak napvilágot látott a hír, miszerint 33 év házasság után Ozzy és felesége válnak, Zimány Linda máris jelezte egy interjúban, hogy ő szívesen megvigasztalná a híres rocksztárt, tudta meg lapunk egy fröccsöntő kisiparostól.

2016. május 7., szombat

Könnygázzal oszlatták a Hammer kommentelőit


Elfajultak a tegnapi nap folyamán a dolgok, miután a Hammerworld magazin közzétette Facebook oldalán az Európa Kiadó Projekt "Védd meg a határt!" című új videóját. Az elszabadult indulatokat végül rohamrendőröknek kellett megfékezni, tudtuk a szerkesztőségünk melletti lángosostól.