2016. április 18., hétfő

Axl Rose szívesen beugrana a Dimmu Borgirba is


Keveset hallani mostanság a kultikus norvég szimfonikus black metal csapatról, Axl Rose azonban szívesen felkavarná körülöttük az állóvizet, tudtuk meg egy tonhalkonzervtől.

2016. április 14., csütörtök

2016. április 13., szerda

Saját szarodban termeszthetsz krumplit az idei Rockmaratonon!


Minden fesztiválozó szembeszül azzal a dilemmával, hogy az utolsó 500-ason sört vegyen inkább, vagy gyrost. Ezen próbálnak segíteni idén a Rockmaraton szervezői.

2016. április 12., kedd

Lángoló Szitárok néven folytatja az Index zenei blogja


A közkedvelt magyar zenei magazin, az Index keretein belül futó Lángoló Gitárok ezentúl új néven és új témákkal, Lángoló Szitárok néven jelentkezik, tudta meg magazinunk Mahatma Gandhitól.

2016. április 11., hétfő

Különadót javasol a KDNP a drop A-nál mélyebb hangolásokra


A hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, többnyire igen mélyre hangolt 7-8 húros gitárokkal előadott djent műfajt szabályozná meg a Kereszténydemokrata Néppárt egy törvényjavaslattal, tudtuk meg Gizi nénitől, aki a nyugdíj mellett egy nyilvános WC-ben dolgozik.

2016. április 10., vasárnap

10 érdekesség a Tankcsapdáról


Hazánk legnépszerűbb rockzenekarát, az 1989 óta töretlen energiával előre menetelő Tankcsapdát azt hiszem senkinek se kell bemutatnunk, viszont vannak dolgok, amit még a legfelkészültebb rajongók se biztos, hogy tudnak róluk. Az alábbiakban összegyűjtöttünk nektek pár érdekességet a zenekarról.

2016. április 9., szombat

Mától tilos Mikronéziában szüzeket áldozni Molics Zsoltnak


A Mikronéziai Szövetségi Államok Palikirben székelő kormánya nemrégiben megszavazta azt új törvényt, ami alapján betiltják a helyi pogány termékenységkultuszt, melynek keretén belül emberáldozatot mutattak be a Cool Head Clan énekesének a jobb termés reményében, tudta meg lapunk a kaulaheaka törzs varázslójától.