2016. február 27., szombat

Vicodinnal akartak támadni terroristák egy Depresszió koncerten


Tragikusnak ígérkező terrorcselekményt fülelt le a TEK, melynek során az Iszlám Állam terroristái vicodinnal készültek merényletet végrehajtani a Depresszió mucsaröcsögei koncertjén, adta hírül magazinunknak egy szexuális rabszolgaként dolgoztatott kecske.

2016. február 25., csütörtök

Bekerülhet Magyarország alkotmányába az Ossian


A megalakulása óta töretlen népszerűségnek örvendő hazai heavy metal zenekar most karrierje egy új szintjére léphet, miután a Fidesz indítványozta, hogy Magyarország alkotmányában rögzítsék nemzeti kincsként az Ossiant, tudtuk meg az albán titkosszolgálattól.

2016. február 16., kedd

Sziget 2016: Áramot vezetnének a Dunába, hogy távol tartsák a szegényeket


Noha 76 ezer forintba fog kerülni a heti bérlet a fesztiválra, a Sziget szervezői szerint ez nem jelent elegendő elrettentést az alsóbb osztályokból valóknak, ezért úgy döntöttek, hogy idén bekeményítenek.

2016. február 15., hétfő

Phil Anslemo rasszista kirohanása miatt új nevet keresnek a Down-kórnak


Megvonhatják a támogatásokat a Down-szindrómát kutató orvosoktól, ezért a betegség nevének megváltoztatását szorgalmazza a WHO, tudtuk meg Sanyi bácsitól.

2016. február 14., vasárnap

Önálló tudatra ébredt Corpsegrinder nyaka


Egy zárlatos villanyborotva által okozott áramütés következtében ébredt öntudatra a Cannibal Corpse frontember George "Corpsegrinder" Fisher nyaka, tudtuk meg egy horrorfilm statisztájától.

2016. február 10., szerda

Frankie Palmeri saját klónjaival tölti fel az Emmure-t


Ahogyan az köztudott, nemrégiben szinte összes tag kilépett a népszerű zenekarból, magára hagyva az énekest, Frankie Palmerit. Szerencsére úgy tűnik, hogy hamar sikerül új tagságot toborozni, tudtuk meg egy Pokolgép koncerten.

2016. február 9., kedd

Szlovákiához csatolták Petrás Jánost


Kis híján államközi botrányt kavart az eset, mikor is részeg kormánytisztviselők egy elvesztett pókerjátszmája után Szlovákiához csatolták a Kárpátia frontemberét.

2016. február 8., hétfő

Kihalhat Norvégiában a black metal a globális felmelegedés miatt


Brit tudósok kutatásai alapján ha ilyen ütemben melegszik a Föld, az a norvég black metal eltűnéséhez vezethet, tudta meg lapunk a brit tudósok feleségeitől.

2016. február 5., péntek

Szoláriumbérletet kapott Alexi Laiho a finn államtól


Az északi ország imidzsére való tekintettel kényszerszoláriumba küldi a finn állam a Children Of Bodom frontemberét, tudtuk meg... nos, finngunk sincs honnét.

2016. február 4., csütörtök

Mulatós lemezen dolgozik a Korn


Noha a 2011-es, dubstep előadók vendégszereplésével készült Path Of Totality lemezük eléggé megosztotta a rajongókat, mindez nem vette el a Korn kedvét a kísérletezéstől.

2016. február 3., szerda

A Rammstein bonyolítja le augusztus 20-án a tűzijátékot


A német industrial zenekar nyerte az augusztus 20-ai tűzijátékra kiírt állami pályázatot, mivel a Rammstein vállalta legolcsóbban, és mellé még koncertet is adnak, adta hírül egy német juhász.

2016. február 2., kedd

Pokolgép kazettát találtak a Marson


Valószínűleg egy eltévedt rocker hagyhatta a vörös bolygón a Pokolgép "Totális Metál" című albumát, aki még pár évvel ezelőtt rossz vonatra szállt a Rockmaratonra menet, derült ki a NASA közleményéből.

2016. február 1., hétfő

Andy Vajna dublőreként folytatja Tóth Gergő a Blind Myself után


Lesújtó hír volt a hazai zenei élet számára, mikor is a Blind Myself bejelentette, hogy 21 év után feloszlik a zenekar. Szerencsére a csapat frontembere, Tóth Gergő hamar talált magának új állást.