2016. január 31., vasárnap

Slash nyerte az idei Dagobert bácsi hasonmásversenyt


Biztosan nem hallott még senki róla, mégis minden évben megrendezik jótékonysági célokból az Éves Dagobert Bácsi Hasonmásversenyt, melyet idén nem más, mint a Guns N' Roses gitárosa nyert.

2016. január 29., péntek

Kötelezővé tennék a védőfelszerelés viselését a mosh pitekben


Egy civil szervezet állt elő a javaslattal, hogy a metal/hardcore koncerteken népszerű, agresszív táncstílushoz kötelezővé kellene tenni a biciklisekéhez hasonló sisak, valamint térd- és könyökvédő, illetve fogvédő és szuszpenzor viselését is, tudtuk meg Gizi néni unokájától.

2016. január 28., csütörtök

A Slipknot lesz az idei mohácsi busójárás díszvendége


Minden évben visszatérő kijelentés, hogy "akkor tartok Halloweent, amikor az amerikaiak busójárást". Ezen próbál most némileg segíteni a mohácsi önkormányzat, akik meghívták egy kis télűzésre a maszkos csapatot.

2016. január 27., szerda

Tévedésből megostromolta Moszkvát a Sabaton


Az eset a Sabaton moszkvai koncertje előtt történt, mikor is defektet kapott a turnébuszuk, aminek hangját tüzérségi támadásnak vélték, és azonnal ellentámadásba lendültek.

2016. január 26., kedd

2016. január 25., hétfő

Dino Cazarest nézték a kilencedik bolygónak, a NASA vizsgálja az ügyet


Nemrégiben jelentették be tudósok, hogy bizonyítékot találtak arra, miszerint létezik egy 9. bolygó is a Naprendszerben. Mint ahogyan az a NASA vizsgálatai alapján kiderült, valójában csak Dino Cazares, a Fear Factory gitárosa hajolt bele véletlenül a teleszkópba.

2016. január 23., szombat

A KING 810 szívesen látná soraiban a frissen szabadult Lagzi Lajcsit


Az amerikai gengszter metal csapat, a KING 810 egy közleményben adta világ tudtára, hogy szívesen vennék, ha csatlakozna hozzájuk a híres magyar mulatós-sztár, a nemrégiben a börtönből szabadult Lagzi Lajcsi.

Oli Sykes kifestőkönyv jelent meg


A Bring Me The Horizon igencsak dekorált frontemberének tetoválásait színezhetik ki mostantól a lurkók, derült ki a zenekar közleményéből.

2016. január 22., péntek

Minden denevér megdöglött a Meshuggah koncert 5 kilométeres körzetében


Nem ez volt az első eset, hogy ökológia katasztrófát okozott a svéd zenekar, a korábbi esetről itt írtunk. Ezúttal a Meshuggah legutóbbi japán koncertjén történt a tragédia.

2016. január 21., csütörtök

Majdnem elbaszott egy hangot John Petrucci a stúdióban, meredeken zuhanni kezdett a rubel árfolyama


Az eset nem olyan rég, az idén megjelenő új Dream Theater lemez, a "The Astonishing" munkálatai közben történt, mikor is egy a stúdióba berepülő légy miatt John Petrucci kishíján túlnyújtott egy hangot a szólóban, de szerencsére még időben korrigált, adta hírül a bögöly.

2016. január 18., hétfő

A Fostartály képviseli hazánkat az idei Eurovízión


Mivel évek óta sikertelenül próbálkozik Magyarország egy dobogós hely megszerzésével a rangos nemzetközi rendezvényen, ezért idén radikális változtatásokat eszközöl a Magyar Televízió.

2016. január 16., szombat

Szerepet kapott a Star Trekben Pataky Attila


A hamarosan újrainduló kultikus amerikai sci-fi sorozatban kapta meg Picard kapitány szerepét az Edda frontembere. Azért éppen ő, mivel már többször is járt az űrben, és ez a tapasztalat nélkülözhetetlen egy jó űrhajós filmben, nyilatkozta lapunknak egy romulán asztalos.

2016. január 15., péntek

Hízókúrára küldi Axl a frissen újjáalakult Guns N' Roses tagjait


Az évek alatt igencsak kigömbölyödő Axl Rose egységes zenekarképet szeretne, ezért küldené kényszerzabálásra zenésztársait, tudta meg lapunk egy névtelen alkoholistától.

2016. január 12., kedd

Óbölcsész - magyar szótáron dolgozik Pálinkás Tamás

Rendhagyó könyvön munkálkodik az egykori Isten Háta Mögött zenekar frontembere, konkrétan egy óbölcsész-magyar kéziszótáron.

Tévedésből Mein Kampfot kapott Schuster Lóránt könyve helyett néhány előrendelő


Nagy vihart kavart a rocklegenda nemrégiben megjelent "Kaptafa" című könyve. Mint utólag kiderült ez részben egy félreértésen alapult, ugyanis az előrendelők egy részének Adolf Hitler könyvének, a Mein Kampfnak néhány példányát postázták ki.

2016. január 11., hétfő

A Disney megvásárolta a 2000-es, Lovardás Ossian koncert megfilmesítési jogait


Hosszas tárgyalások után a Walt Disney-hez kerültek a legendás koncert megfilmesítési jogai. Pontos részletek nem ismertek, de a blogunknak nyilatkozó tádzsik fagylaltárus szerint "kurva sok pénzt" fizetett a filmes cég a Hammernek.

2016. január 10., vasárnap

Johann Sebastian Bach újra a Skid Row-ban!


Újra a Skid Row élére állhat Johann Sebastian Bach! Ugyanakkor most a glam rock énekes helyére a népszerű 17. századi zeneszerző kerülhet, adta közzé a zenekar menedzsmentje egy amerikai zenei blognak adott interjújában.