2016. december 14., szerda

Guns N' Roses koncertjegyeket kapnak a nyugdíjasok


Idáig mentek a találgatások, hogy miként és mikor is kapják meg a nyugdíjasok a beígért Erzsébet utalványokat. Nos, sehogyan, ugyanis helyettük a Guns N' Roses bécsi koncertjére kapnak jegyeket, tudtuk meg Slash napszemüvegétől.

"Úgy gondoltuk, hogy prosperáló országunkban kijár egy kis kultúra az időseknek is, emiatt döntöttünk végül a koncertjegyek mellett. Volt egy olyan terv is, hogy Harrach Pétert beöltöztetjük Szulejmánnak, de végül elálltunk tőle", nyilatkozta lapunknak Kovács Zoltán kormányszóvivő.



A tervek szerint a nyugdíjasokat különbuszokkal szállítják majd az osztrák fővárosba. Néhány szerencsés találkozhat majd a zenekar tagjaival is a backstage-ben, ahol csirkefarhátat osztogatnak majd. Az unokák részére külön megörzőt biztosítanak a szervezők.

"Hallottuk, hogy az az Alex gyerek szereti a bendőjét, ezért csináltunk neki a nyugdíjasklubban egy szakajtónyi fánkot", nyilatkozta lapunknak özv. Hersperger Manyi, nyugdíjas. "Kibaszott öregek", felelte lapunknak Axl Rose, majd hozzábaszott egy tortát egy tacskóhoz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése